go green

Dom här mintgröna jeansen fyndade jag i Italien för endast 25 euro.

Men det var på Zara så dom lär väl finnas här hemma också ;)

Älskar färgen, man får vårkänslor av den!

 

 


Underbar helg!

Nu är det inte denna helg jag menar, då jag har drabbats av en ruskig förkyling, utan den föregående. På fredagmorgonen bar det nämligen av till Rom tillsammans med 6 fantastiska tjejer!
Vi hade det helt underbart! Snacka om att få inspiration. Allt är så vackert. Man förstår inte hur stort allting är förens man står bredvid de mäktiga konstruktionerna. Det framkommer liksom inte på kort. Men jag slänger upp ett par ändå, vill dela med mig av den underbara atmosfären.
Kan verkligen rekommendera att ta en tur dit om ni inte varit där!Akryl 2011


Akryl 2010 och tidigare

Lotus 40x40cm Royal Crown For My QueenBurgundy Eternal Livets Höst Cupcakes


Spot me in the corner

Mitt senaste verk. Akryl 50x70cm

Jag har alltid velat måla en leopard. Tycker dom är så himla vackra och fängslande. Det är något majestätiskt och samtidigt lite nonchalant laidback över dem. Har dock inte orkat ge mig på det förut pga alla fläckar, men nu äntligen blev det av! Och ja, det var sjukt pilligt och tidskrävande, men det var absolut värt mödan!
Blev riktigt nöjd med resultatet.
Klar?

Jag kan inte bestämma mig för om den ska vara färdig så här eller om det ska vara något mer i bakgrunden... Risken finns att det blir för rörigt, men jag tycker det ser lite tomt ut nu. Har dock inte en enda idé om vad som skulle passa.
Vad tycker ni? :)
work in progress

akrylmålning 50x70cm


Påbörjade den här igår och spenderade över 5 timmar framför staffliet; det var så himla kul! Har dock inte bestämt mig för bakgrundsfärg än. Funderar på mintgrön eller knallorange :)  Håret och klänningen återstår också att måla klart.
RSS 2.0