Dagens lunch


Spartansk tonfisksallad
bestående av blandad sallad, körsbärstomater, tonfisk och lite road island dressing på toppen.
Så mycket orkar jag engagera mig i matlagningen idag :P
Tips!

Jag har tagit upp träningen igen och det känns underbart! Att Figge tipsade om den här godbiten satte även lite extra guldkant på det hela. Den kan tas som ett proteinrikt mellanmål eller som återhämtning efter träning och smakar faktiskt riktigt gott! Jag valde smaken "fudge crisp" och det känns nästan som att äta godis ;D
Trots detta vill jag ändå slå ett slag för gamla hederliga Whey-80; ett proteintillskott i pulverform som man blandar med mjölk eller vatten. Högre andel protein och färre kalorier (om man blandar med vatten dvs). Jag har kört med det flera år och tycker det funkar superbra. Finns i massa olika smaker, men av dem jag har provat är choklad klart godast.

Finns i en mängd olika smaker hos Gymgrossisten.com, där ett 20-pack kostar 298:-
Grillning hos Frida och ErikEn härlig kväll med kanongod mat och trevligt sällskap!

 


Fjädrar och ris

 

Jag tog mig friheten att göra trappuppgången lite påskfin :)

Krukan och ljushållarna satt redan där, men det har inte varit någon växt i den på ett halvår så jag tänkte att det nog inte gör så mycket om jag "lånar" den några dagar. Haha ibland undrar jag vad som har hänt... För ett par år sedan skulle jag aldrig komma på tanken att sätta ut påskris i trappuppgången, men nu tycker jag det känns lite roligt. Vet inte om det kan klassas som vuxenpoäng eller om jag har hoppat över det stadiet och blivit tant direkt, vid 25 års ålder ;P

 

 


Glimtar av våren
Skillor


I stora klungor pryder de nu tomten och bringar hopp om ljusare tider.

 

 Det spirar i kvällssolen


Nu är den äntligen här!

VÅREN är kommen!
Första fikan avnjöts i solen på en uteservering idag och det var helt underbart."Påskris" på Stora Torget :)
loppisfynd

Förra veckan var jag på loppis ute i Fornåsa. Det var helt galet vad mycket grejer det fanns! Har ni inte varit där, så ÅK! Det finns hur mycket som helst och dom har ALLT! :) Man skulle lätt kunna slå av flera timmar där inne (och ute) men så mycket tid hade vi inte. Man får dock ha-begär så även fast jag inte skulle ha något, kom jag hem med de här båda lull-lull prylarna:
En kristallflaska och en söt liten sockerskål

Nya visitkort

Nu har jag äntligen fått mina nya visitkort! Snygga va? :)

 


Middag x 2

Förra helgens födelsedagsmiddag hemma hos mamma i Ljungsbro var jätte trevlig och maten var lika god och spännande som alltid och när det gäller mamma Johanzon ;)


 

 

 

 Och den här helgen var inte sämre den! Jag skulle bara ut på en "vanlig" middag hos mamma, tillsammans med hennes karl, men när jag kom dit så hade hon åter igen svängt ihop en 3-rätters! Snacka om LYX! :)
Väldigt fräsch och "somrig" meny :)
Hon är så himla duktig på att laga mat, min mor! Kan bara hoppas att nåt av det har gått i arv ;)

prickar och ränder

Har slagit in paket, för om ett par timmar ska jag åka och fira mamma som har fyllt år.
Jag köpte en sån där grej som strimlar snörena på Lagerhaus innan jul och jag använder den typ jämt nu :) Mormor och morfar kommer också. Ska bli kul att få träffa dom, det blir ju inte så ofta.
skrutt

Känner mig lite som det här äpplet just nu...

Allt känns tråkigt och både kropp och själ går på tomgång. Längtar så himla mycket tills våren kommer på riktigt - då brukar jag alltid få lite mer inspiration. När naturen vaknar och allt börjar sjuda och knoppa och det doftar varm asfalt och skog. Då mår jag som bäst.

Jag blir mer och mer sugen på att köpa en vettig kamera och lära mig fota. Gick en fotokurs i gymnasiet och tyckte det var riktigt roligt. Det var dock med en vanlig "old school" systemkamera och mycket arbete i mörkrummet. Jag är mer för att sitta och pula i photoshop och gör det så ofta jag får tillfälle. Därför borde man kanske slå till på en lite bättre digitalkamera (den jag har nu är över 5 år gammal). Ska man ha en riktigt bra får man dock punga ut mer pengar än vad en bil i min prisklass kostar, och sanningen att säga så är jag i större behov av en ny bil än en ny kamera ;) Det finns ju dock väldigt bra budgetvarianter som antagligen duger jätte bra åt en glad amatör som jag själv. Jag får höra mig för lite så får vi se om jag slår till.RSS 2.0