Oh deer!

 
 
 
 

årets första semla!

 
 
 
 

inspiration januari


 

 

leker lite

 
 

for an Angel

akryl 20x60cm
 
950kr
 
 
 
 

Akryl 2013

 
 
 
 
 
 

min musa ;)

Porträtt av -och till- en kompis. Gillar den lite "råa" känslan av penseldragen; att tavlan inte är helt perfekt utan man faktiskt kan se att det är färg på en duk. Sjukt kul att måla den för övrigt, blev helt manisk och kunde knappt ens släppa penseln för att äta! Tycker kompositionen är så cool, att den är uppochner men ändå inte. Lisa är en person som inspirerar mig, både medvetet och omedvetet. Bara genom att vara den fantastiska människa hon är, med sin härliga personlighet och förmåga att alltid se det positiva, får hon mig ofta att se saker i annat ljus eller våga testa nya infallsvinklar. Därför kändes det extra kul att få föreviga henne.
 
 
 
 

älskade vän

Hittade det här underbara kortet på vår första katt. Mina föräldrar skaffade honom samma år jag föddes och vi blev helt oskiljaktliga, även om vi hade våra duster ;) Finns inte mycket som slår den värme man känner i hjärtat av att få ett djurs tillit och lojalitet. Gud vad jag älskade den katten!
Har länge velat skaffa en egen och nu när jag bor själv och inte behöver ta hänsyn till någon som inte uppskattar kattens fantastiska natur, funderar jag på att göra slag i saken. Hindret just nu är dock ekonomin och tidsbristen, så inser väl att det inte är rätt läge ändå... Men snart!
 
 
 
 

RSS 2.0