"Rain Deer / Spirit of Spring"akryl 50x70cm


SÅLD!


Rain Deer / Spirit of Spring


Äntligen är den färdig!
Jag påbörjade arbetet för över ett halvår sedan och har slitit mitt hår i frustration över att jag inte visste hur jag skulle avsluta den. Men den begynnande våren gav mig en vision och allt blev genast glasklart! Det här är helt enkelt mitt inre vårväsen som jag vill dela med mig av.cupcake nr 31

the beauty inside


Äntligen står en bukett krispiga tulpaner på mitt vardagrumsbord!

VÅR! VÅR! VÅR!


lost call

lost callakryl 30x30cm


SÅLD!


 


uppföljning på den specialdesignade tavlan

Min tavla fick äran att bli den första att hängas upp på den framtida tavelväggen! :)
Visionen är att hela väggen ovanför soffan ska fyllas upp av en mängd konstverk i varierande storlek och utförande, men ändå ha en röd tråd som binder dem samman och gör det hela enhetligt.


Här har de börjat fylla på med mer konst och senast jag var på besök hade de faktiskt så gott som täckt hela väggen. Grymt snyggt blev det!! Jag måste be om ett foto så ni får se helheten!


med hopp om vår

Det blir ljusare och ljusare om dagarna och solens ömma smekning mot mina kalla kinder fyller mig med hopp och jag längtar ännu starkare efter den allra bästa årstiden - våren! Det är då jag känner att jag verkligen lever! Livets uppvaknande efter vinterns långa dvala och porlandet av vatten som bryter sig loss ur isens bojor inspirerar mig och ger mig kraft att blicka framåt. Nu vet jag att det säkert är minst två månader kvar tills det blir vår på riktigt, men bara att få känna att solen faktiskt värmer gör mig lite gladare och hoppfull.
Det har dessvärre inte blivit mycket målat de senaste veckorna; har haft för mycket annat att tänka på och det har varken funnits tid eller lust. Hoppas på ändring framöver.

RSS 2.0