Kontakta mig

Min lilla ateljé är för närvarande belägen i ett hörn av mitt vardagsrum. Drömmen är att någon gång i framtiden kunna ha ett helt eget rum för mitt skapande, men just nu har jag ett rum för lite för det.
Jag trivs dock ganska bra med hur jag har det nu. Bor i Linköping i en helt underbar lägenhet, med balkong i riktning mot stångån och en trädgård med fruktträd nedanför, så det känns ganska inspirerande ändå :)

Om du har frågor angående tavlor, priser eller något annat, är det bara att slänga iväg ett mail.


elina_johanzon@hotmail.com


födelsedags-beställningen är klar

Har målat som en tok de senaste dagarna! Igår stod jag vid staffliet i över 5 timmar och gjorde färdigt en beställning på en födelsedagstavla. Resultatet blev över förväntan, då det gällde att göra en replika på ett tidigare motiv. Trodde inte att jag skulle lyckas så bra, men måste säga att denna tillslut nästan överglänser originalet!
Hoppas födelsedagsbarnet blir nöjd! :)


Här kommer en liten smygtitt:


röj

Idag är det en underbar dag med 26 grader och sol. Alla är ute och njuter av sommarvärmen, men inte Elina Johanzon, inte! Jag har spenderat de senaste 2 timmarna med att rensa ur och snygga till bland mina pärmar. En helt sjuk bunt med papper blev det som åkte i papperskorgen, men nu är resten kategoriserat och ordnat under prydliga flikar :) Känns sjukt skönt att få det gjort (jag har dragit på det ända sen jag flyttade för 6 veckor sedan.)

Imorgon kväll ska jag träffa två av mina favorittjejer och kanske grilla om vädret tillåter :) Ser fram emot det!

RSS 2.0