den årliga Julfesten

Igår gick den årliga julfesten av stapeln!
Helt fantastisk som alltid!
Det är två av mina kompisar som ordnar den - nu för 5:e året i rad. De hyr lokal, fixar käk, musik, liveuppträdanden och en hel massa skoj. I år hade dom hyrt in ett lokalt rock/metalband som heter Out of Clarity och dom var så jävla bra! Jag var bara tvungen att köpa deras skiva och den har gått varm här hemma nu hela dagen. Spana in deras myspace sida: http://www.myspace.com/getourmusic

Uppklädd och redo!Rocky Road!

Idag bestämde jag och en kompis oss för att ge oss på att baka lite julgodis! Det blev rocky road och någon variant av chokladkola. Rocky road kan jag verkligen rekommendera starkt! Sjukt enkel att göra och blev helt fantastiskt god! Snygg att titta på är den också ;)


Receptet hittar du här. Det vi gjorde annorlunda var att vi bytte ut 400g av den mörka chokladen mot ljus för att göra den lite mildare och inte lika "besk". Blev mumma! Mer barnvänligt också om man nu skulle bry sig om sånt ;PAudrey

Började på den här tavlan igår och blev helt fast, var bara tvungen att slutföra den idag! Kunde inte riktigt bestämma mig för vilken färg jag skulle ha på bakgrunden, men tillslut valde jag att "göra en Elina" och köra på rosa ;)

"Audrey" 40x40cm

Lucia

Har fått det lite adventsfint här hemma.

I dag drog jag på mig termobrallorna och pulsade hem till pappa med lite lusse-fika. Det blev uppskattat :) Kan knappt tro att det redan är 3:e advent och det är inte ens 2 veckor kvar till jul. Börjar få lite panik över julklapparna som inte är inhandlade än. Men det är ju samma visa varje år så jag antar att det inte är något att stressa upp sig över. Ska försöka njuta av den här tiden som är kvar fram till jul. Jag tycker själva julafton är grymt överskattad. Det är ju allt innan som är mysigt; hänga upp adventsstjärnorna, tända ljus, baka pepparkakor, pyssla och träffas på glöggkvällar och lusse-fika. Själva julafton är mest en enda lång hets av åkande, ätande och paketöppnande innan man tillslut somnar till Svensson Svensson helt proppmätt och lätt illamående av all fet mat och godis. Rätta mig om jag har fel ;)
RSS 2.0