ytterligare en beställning avklarad!Det här är en lite mindre version av min stora tavla "Capture the Moment" som var med på min utställning i våras. (Det är även den här tavlan som jag har som presentationsbild överst i bloggen)
I stort sett samma tavla men den här är 50x70cm istället för 70x100. Blev riktigt nöjd med slutresultatet, då jag fick till ett "grymmare" uttryck på örnen i den här tavlan. Hela motivet är skarpare på något sätt. Hoppas den lilla tösen som ska ha den i sitt rum blir nöjd :)

 

nyttigt och gott

Här är dagens lunch som jag svängde ihop för en halvtimme sen :)
Både lättlagat och nyttigt, men endå SÅÅÅ gott!
Glaserade en laxfilé med sweetchilisås och grillade i ugnen. Till det kokte jag ett gäng broccoli-buketter och fullkorns-tagliatelle. För att dra ner lite på kolhydraterna så "skalade" jag en morot i tunna strimlor med hjälp av potatisskalaren och slängde i pastavattnet när det var några minuter kvar. Hur gott som helst! Och framför allt -enkelt! :)
godis

Har spanat ett tag efter en ny vardagsparym. Ni vet en sån där billig parfym, man bara kan slänga på sig när man inte ska vara särskilt fin, men ändå vill känna sig lite fräsch. Igår fick jag syn på den här lilla rackaren inne på Åhléns. Finns i flera olika dofter, men jag fastnade för den rosa! Luktar rätt sött och nästan lite godisaktigt, men samtidigt ganska diskret. Riktigt prisvärd.

Björn Borg Love All Hot Pink  149:-
beställningsjobb

Det var ett bra tag sen jag uppdaterade här...
Det beror till största delen på att jag inte har målat nånting, och att jag inte har haft någon ork då det har hänt mycket omvälvande grejer i mitt liv på sistone. Men ikväll gav jag mig själv en spark i arslet och gjorde klart en av de sista beställningarna som släpar efter. Här är resultatet:

"Nytt hopp" akryl 20x60cm
en liten closeup:RSS 2.0